Tuesday, April 24

C.E.N.D.A.W.A.N???!! WHY?

ok..let's me explain.. haii..aku la cik cendawan tuh..real name aku shima.. aku adalah bloger yang baru di dunia blogger nih.. tp acctually xde la baru sgt..raseny dh 1taun aku brjinak ngn dunia blog nih.. sbnrnya sblm ni aku dh ada 2 blog..satu blog peribadi yang mmg xde sape pown bley bace..then satu lg blog jualan..yg tu aku ada buat jualan homemade chocolate.. tp bla dh lama2 tringing lak aku nk buat satu blog yang aku boleh bersosial n brkongsi pendapt & pengalaman utk korang kt luar sana.. so tercipta la blog cik cendawan nih.. KENAPA CENDAWAN??! "ape xcukup sedap ke yang korang nk heran"...hihi actually ni nama bidan terjun jew..hehe time tengah amik feel nak letak nama apa ttba naik nama cendawan.. bkn apa..dlm kepala hotak aku time tu aku dok pkir.. blog aku ni kalau aku buat ade ke org nak bace.. beshhhh sgt kew...tmbah plak zaman skang ni blog ni tumbuh mcm "CENDAWAN"... aku pnh search satu pmbacaan nih la kan..acece cm rajin membaca lak kan... Dalam sehari saja akan ada org yang bernama manusia akan create blog..jalan xjalan blog tuh len cita la kn..hehe so pendek cita...time tu la timbul idea utk letakkn blog aku nama blog cendawan.. "KECIK" tu plak cmna dpt..? kecik tu timbul time aku pkir.. bley pegi jauh mana blog nih.. bnyk lagi blog2 yg ternama dan tersohor lg menarik.. so aku ibaratkan blog aku ni mcm satu cendawan yang kecik yang baru jew nak membesar..nt dh besar aku tukr la jd CENDAWAN BESAR..bley cm tuh..?haha

ok la kot utk cita cmna bley terjadik blog cendawan kecik nih. blog ni la aku nk brkongsi idea dan pandangan yang mungkin dpt menghiburkn hati yang sedih or sunyi..alolorhh  hehe

bubye..

CIK CENDAWAN KECIK

No comments:

Post a Comment