Wednesday, April 25

ce cite..ce citer..

hai semua.. buat awal2 ni cik cndawan nak berkongsi la sket2 latar belakang cik. cik cendawan ni biasa aje orgnya.. cik cendawan ni sorang permpuan sebenarnya.. saje nak kaci tw..nt korang ingt maknyah pnya blog kew... cik cendawan utk taun ni sbnarnya dah mejangkau umo 21.. n hope forever 21..haha cik asal orang kedah..so korang jgn heran la klau cik ada terselit perkataan kedah dengan xbrapa sengaja tuh..hihi

cik pendidikan sampai tahap diploma jer.. n insyaallah akn sambung ke peringkat ijazah n soo on la..huhu cewah cita2 bkn maen.. cik cendawan dulu stdy diploma dekat politeknik perlis..ambil diploma sains setiausaha.. vouge x course akakkk..haha then skang dah pn bekeja..cik sekarang sedang menjadi kuli di Universiti Utara Malaysia.. cik bekerja sebagai setiausaha di sini...actually xde la kuli sgt..propa ja lebih..maap bos..maap..hehe pa pownn bes keje nih.. tambah2 keje dkt dlm negeri..mmg bes..tiap2 minggu balik umh.. mmg cik ditakdirkan xbley pegi mana..main area2 kedah dengan perlis jew.. kawen pon insyaallah  dengan org kedah jugak..oppss..hehehe ha dah la kot pasal peribadi..

ok next topic.. sbb utama cik nak sgt2 nak buat blog nih sebab cik nak improve diri cik jugak sebenarnya.. improve ape? haaa mai nak habaq.. cik ni sebenarnya malas utk baca buku.. so cik rasa bila cik buat blog ni hope cik dapt la feel nak membaca untuk share dengan korang semua apa yang patut dan xpatut..eh xpatut pn ade kew..hehe

oke  la..stakat ni ja dulu entry cik cendawan..nak sambung keje lak nt bos babap xnk buat keje..didaa

CIK CENDAWAN KECIK


4 comments:

  1. haha...semoga niat untuk menulis dan rajin membaca bertambah2 la ye. eh tapi bukan secretary kena rajin menulis ka? oh zaman dah berubah, kena rajin menaip. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi cik ashabulz tahu xpe.. bkn setakat kene rajin menulis, menaip..membaca pon kene la tpaksa rjin wlaupn xbrape nk rjin sbnornye..hehe btw, thanx 4 the wish.. xsgka lak bru brusia 2tiga hari blog nih ada jugak org tringn nk mlwt erk.. :)

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. saya masok poli perlis disember depan.. kos sama macam cik cendawan kecik.. =) bez ea kos ni akak?

    ReplyDelete