Thursday, May 10

Ibu Dera Anak




Hmm sedih cik cendawan bila dapat tahu berita tentang perbuatan seorang ibu terhadap anaknya yang masih kecil itu.. berita ni dah tersebar luas dengan tayangan video yang dirakam oleh seorang perempuan jugak. xtahu la apa masalah perempuan itu sampai dia pukul kanak-kanak tu sampai begitu sekali.. video dari utube tu pn dah di hentikan pukul 6 petang kelmarin kerana sebab-sebab tertentu.. dan dalam akhbar hari ini pn telah menyatakan bahawa perempuan tersebut telah pun ditahan pihak polis..yang dashatnya polis dapat lbih kurang 500 repot dari rakyat Malaysia..see..perihatin kan rakyat Malaysia.. 

tp kabar-kabar angin yang cik dengar la.."kabar angin oke".. diorang cakap perempuan tu sbenarnya ada penyakit mental.."gila".. so that why ada orang ambil video untuk serahkan pada pihak polis untuk dijadikan bahan bukti bahawa perempuan tu sakit mental dan tidak layak untuk penjagaan kanak-kanak tersebut.. tp korang jangan la terlalu percaya.. sebab cik pn dengar dari mulut ke mulut... kadang ada je yang menambah kan..

pagi tadi pn kt radio boleh dikatakan semua radio membicarakan tentang kes pukul kanak-kanak dalam video tu.. apa pn terharu cik bahawa rakyat Malaysia tidak kira lelaki atau perempuan sangatlah perihatin terhadap kes-kes sensitif sebegini..tahniah cik ucapkan..

No comments:

Post a Comment