Wednesday, May 30

TUTTI FRUTTI DI JITRA BUKA ESOK!!!

helloo... juz nak inform..kepada sesape orang di area perlis, kedah utara..bermula esok tutti frutti akan dibuka di Jitra.. berdekatan Jitra Mall..lepas ni kalau nak makan xpyh la teruk-teruk drive pegi sungai petani lagi semata2 nak makan bende ni jew okeyh..hahaha

and yang penting.. sempena pembukaan perasmian esok..ADA 50% DISKAUN!!!..jom2.. aaaa lamenyer xmam tutti frutti ni.... nyum nyumm nyumm..

iklan ni bukan cik cendawan dapat share ape pown oke..sekadar nak share info.. kan caring namenyer tu..kihkihkih tp kalau tuan kedai bace kasi la free i nak pegi  besok..hihihi 








p/s: harap maklum la kepada sesape yang berada di luar kedah..kedah lambat membangun.. :) tapi i like Kedah..what ever mu.. haha













2 comments:

  1. Amboi design blog pernuh warna warni... rasanya tuan empunya blog ni tentu berjiwa cute dan happy go lucky...

    Apa-apapun sila lawati: http://sangpereka.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe pandai je kan meneka en ezwan ni.. yang happy go lucky tu betul kot rasenyer.. hehe tma kasih melawt blog saya yang baru nk berkembang ni..

      Delete