Wednesday, August 1

Suka Duka Kehidupan Silih Berganti..





haloo assalamualaikum semua.. rasanya dah lama sangat cik cendawan xmuncul memfamous kan diri ni di ruangan ini..hehhee tetiba hari ni rasa nak update sesuatu kebetulan tengah boring dan xbanyak keja menanti.. sejak kebelakangan ni cik sangat sibuk dan xsmpat nak update blog.. banyak kan sawang..fuh..fuhh.fuhhhh..*buang habuk*..hahaha lagipun cik buat blog ni bukanlah untuk mencari keuntungan atau populariti..blog ni cik cendawan create sebab untuk berkongsi apa yang terlintas dan apa yang rasa perlu dikongsi dengan sesama kita.. :)

sempena bulan Ramadhan yang penuh kemuliaan ini cik nak ucapakan selamat berpuasa buat seluruh umat Islam di seluruh pelusuk dunia..moga Ramadhan kali ni membawa keberkatan dalam hidup kita dan moga Ramadhan kali ini bukanlah Ramadhan yang terakhir buat kita...

btw, sepanjang cik menyepi di dunia blog ni macam2 perkara yang diduga oleh Allah untuk cik cendawan.. tapi apa pun cik redha dengan ketentuan Illahi.. Berat untuk dikongsi dan berat jugak untuk disimpan dalam hati.. :( tapi apapun setiap apa yang diduga itu pasti ada hikmahnya dan Tuhan uji seseorang hambanya kerana Dia sayang akan hambanya..

oke la kita tutup la cerita sedih..kita bukak pulak cerita hepy2..hehe Fyi, kebelakangn ni banyak kawan2 cik yang sudah berkahwin.. ermm..jelous tu ada la jugak kan...hehe dengar cite sronok kahwin muda ni.. boleh elakkan maksiat kan..hehe tapi xpela,,jodoh belum sampai lagi.. ada tu dh ade cuma masa belum sesuai lagi kot.. harap2 cik dapat la seorang suami yang soleh dan dapat membimbing cik dan anak2.. :)


No comments:

Post a Comment