Sunday, August 26

Tips Untuk Orang Frust Bercinta..



manusia ni kalau sedang dilamun cinta memang best..ibarat dunia ni hanya kita berdua.. tapiii...mai ja part putus macam apa lagi kan..huhu xsalah bercinta.. CC pn sedang bercinta..acece nak menyelit jugak kan..hehe tapi biasa la.. ada yang bercinta sampai ke jinjang pelamain dan ada jugak yang xsampai setahun pn bercouple...

apa pn bagi yang frust menonggeng tu jangan la kita lupakan Tuhan.. jangan la abaikan family dan orang sekeliling kita..ramai lagi orang yang menyayangi kita.. ni sampai ada yang bunuh diri.. xtahu la apa nak jadi..

Tuhan ada bagi cara yang senang untuk kita lupakan semua tu..cuba baca potongan ayat alquran ni.. insyallah sedikit demi sedikit kita dapat melupkan si dia dengan pertolongan dari-Nya..


cara-caranya macam ni.. :


renung-renungkan dan selamat beramal.. :) 

No comments:

Post a Comment