Tuesday, August 14

Ucapan Hari Raya


ni ja kad raya "e-card" yang mampu dihasilkan dari CC.. hehe biar pn xbrape cantik tapi ikhlas buat untuk korang ni tw..hehe 

semoga raya tahun ini lebih bermakna kepada kita semua.. yang jauh kita dekatkan..yang dekat kita rapatkan.. yang bergaduh kita baikkan..yang tengah couple kita kawinkan cepat..yang baru kawin cepat2 kan dapat anak.. hehehhee

maaf zahir dan batin atas kesilapan atau kesalahan yang CC lakukan secara "ter" atau sengaja lakukan sepanjang penulisan CC di blog ini.. 

kepada pengguna jalanraya.. memandu lah berhati-hati balik ke kampung ni.. memang sure jalan akan jem teruk tapi xlari pun kampung korang dikejar.. :) 

No comments:

Post a Comment