LAWAK cendawan



korang ade?


haa camni sesuai la untuk sesape yang nak senang keje..sesuaiii sesangat untuk kaki gayut 24jam.. sambil2 gayut tangan korang bley la buat keje lain kan macam mkn ke..wat keje ke..bwk moto ke..uh2 kew..hihi

bye..

Cik Cendawan Kecik





bila cinta didusta..



cik cendawan kecik






sabo der..


Cik Cendawan Kecik





BAGAIMANA HENDAK MENGENALI PAK PANDIR MODEN 

* Dia call seseorang untuk tanya nombor telefon terbaru orang tu

* Dia faks surat dengan lekat setem diatasnya

* Dia cuba bagi ikan lemas dengan merendam ikan tu hidup2 dalam air

* Dia cuba tanya harga barang di kedai RM2

* Dia study hard untuk ujian air kencing

*  Dia tertinggal bas no.30, kemudian dia ambil bas no.10 tiga kali

* Dia fikir kumpulan Awanband tinggal di atas awan

* Dia sms vote peserta untuk Mentor musim 5 lepas

* Dia beri ayam di rebannya makan nasi ayam kerana menyangka nasi ayam adalah makanan favourite ayam

* Dia tanya surat apa sebelum surat tersebut dibuka

* Dia kira penumpang lrt sebelum penumpang naik

* Dia sedang baca entry ni :)))

juz joking with u all..hehe 

                                            








SELESAI MASALAH





Al kisah cerita si anak dengan si bapak sorang ni di suatu tempat di Antartika..bapak si anak nie kerja dia sebagai polis nama Seman.. si anak ni baru darjah 1 nama Amat .. suatu malam diorang ada tonton satu cerekarama hujung minggu bersama..cerita tu berkaitan polis dan penjahat dan ada sesi tembak menembak..lepas cerita selesai si anak ni pn tanya la si bapak...


anak : Abah, kenapa polis tu tembak orang tu?

bapak : sebab orang tu lari..

anak : kenape orang tu lari?

bapak : sebab orang tu xbaik.. 

anak : kalau macam tu  kerja abah macam tu jugak ker?   

bapak : ye la anak ku.. demi menuntut keadilan anakku..

semasa diorang tengah borak2 di ruang tamu, isterinya panggil masuk bilik tidor.. dan akhirnya tinggallah anak diorang sorang2 kt luar..

esoknya  seperti  biasa, si  anaknya tu kesekolah..


ketika anaknya di sekolah, satu kekecohan berlaku.. rakan sekelas anaknya telah membaling pemadam ke kepala sorang budak perempuan ni.. budak tu pn nangis la.. rakannya tu pn lari la untuk melepaskan diri dari kene marah dengan cekgu.. Amat dengan bangganya bangun dan kejar rakannya tu sampai dapat dan dia tembak rakannya tu... 

dan bila kejadian tu disaksikan oleh cikgu kelasnya...cekgu tersebut tanya Amat..

cikgu : Amattt!!! kenapa awak buat macam ni??!!!

Amat : sebab dia xbaik cikgu..dia baling pemadam tadi.. Abah saya cakap...kalau orang xbaik lari, kene tembak dia.. 

cikgu : jadi? kenapa awak tembak?

Amat : sebab saya nak menuntut keadilan la cikgu..adoyai cikgu nihh... 

cikgu : ????? 

-THE END-

moral : kalau nak citer kat budak2 kene citer bagi habis.. 



                   

                             











KERJA KOSONG




Oleh kerana Ajoi selalu  mintak kerja dan selalu jugak xpernah dapat kerja ..dia hampir putus asa..dan di bertekad ini kali terakhir dia nak mohon kerja kosong di satu company ni.. dan dia terfikir untuk membuat kelainan untuk permohonannya kali ini. dengan tujuan akan diberi perhatian kepada permohonan nya itu..


Name: Ajoi


Age: Still young


Sex: Still under age!


Religion: I only have experience praying my cat which dead last year


Race: I love race..How do u know?


Nationality: I don't like Nationality..I prefer Sanyo


I/C no: I have I/C you know! 


Tel no: FYI, I have tlephone..Nokia 3310


Address: Kg Buloh


City: Nurhaliza??


Postcode: I never post anything


Country: I love travel to London


Status: Secret


Email address: yahoo


Education background: My teacher said,not bad


Working experience: last week, I got sell pirate VCD


Father's name: bapak


Mother's name: mak


Expected salary: As much you can pay 


When can start work: Depend on my mood


Highest qualification: very high


Grade: very high


College/ University: College 


Signature: can I use chop??




                                           
                                                 


































No comments:

Post a Comment